Suksess - hva suksess styres av

 


Kurs, foredrag og konsultasjon. Vinkling og varighet tilpasses ønsker og behov. Kurs og foredrag avholdes i hele landet på forespørsel.


Gjennomgang av vinneradferd, kriterier og metoder for å lykkes, og belysning av begrensninger i form av faktiske forhold, ”vaner” og mentale mønstre som gjør at du/bedrift går i ring, blir stående, eller sakker bakut. 

Det foreligger et sett av fellesnevnere blant mennesker som gjør suksess, som bl a handler om overbevisninger, tro og vilje.  Vi ser derfor nøye på hvilke kriterier som må være tilstede for å oppnå suksess, og hvor du/bedriften står ift til disse.  
Morgendagens suksessfaktorer vil utvilsomt være kreativitet og høy emosjonell intelligens (EQ).  Det blir derfor øvelser og gruppearbeid som omhandler dette.

Kursets målsetning er å høyne bevisstheten omkring vinneradferd, hvordan man kan velge en ressurssterk adferd, utvide tankerepertoaret, få større innsikt i seg selv, bedriften og situasjonen som en helhet, og at man gjennom øvelser og prosesser kan finne frem til nye ideer og muligheter.

Kurs, foredrag, gruppearbeid, oppgaver og trening.

 

Ta kontakt for mer info eller uforpliktende samtale:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

 

REFERANSE:

"Positiv samhandling, gode rutiner og hver enkelt medarbeiders personlige ansvar for sin egen rolle er suksesfaktorer på enhver arbeidsplass. I de tilfeller der økende oppdragsmengde forårsaker slitasje og stressrelaterte reaksjoner på ansatte vil det medføre utfordringer som tar fokus vekk fra viktige oppgaver.

Liv Wassum viste en meget sterk analystisk evne og bistod oss med solid kunnskap. Med enkle teknikker og gjennom ny konkret kunnskap vi ble tilført har vi igjen fått en meget bra arbeidshverdag der vi trekker enda bedre i samme retning.

Fokus på hver enkelt medarbeiders ansvar og plikt for å ta grep om egen rolle i gruppen stod sentralt, og hennes faglig sterke budskap korrigerte både holdninger og humør hos samtlige. Effekten av samtalene hun gjennomførte med ansatte samt dagskurs Wassum avholdt for oss har økt vår produktivitet vesentlig. Skuldrene til hver enkelt medarbeider er tilbake på et sunt nivå, utsagn og råd fra henne har satt preg på vår hverdag.

Jeg vil på det sterkeste anbefale å benytte de tjenester Liv Wassum tilbyr for å få positivt påfyll og for å skape en ny giv på arbeidsplassen".

Tor S. Jacobsen, daglig leder av Hansgrohe AS