Coaching

Karrierecoaching ● Helsecoaching
Personlig coaching ● Telefoncoaching
Coaching er i første rekke samtale, men fordi vi som mennesker er mer enn det mentale er det ofte hensiktsmessig å kombinere tradisjonell coaching med bl a hypnose, kroppsterapi, meditasjon mm, for å gjøre en grundigere og mer varig endring – når det er ønskelig.

Coaching er systematisk hjelp til å foreta riktige valg, bevisstgjøre, tydeliggjøre verdier og styrke, få avklaring i hvordan du stopper deg selv, bearbeide nederlag, fortid, sorg og traumer – sortere tanker og følelser, avklare tanke- og handlingsmønstre – og legge opp en videre vei, med sunne valg, autentisitet og glede.

Det legges vekt på å synliggjøre din styrke, muligheter, evner og ressurser, i et helhetsperspektiv, hvor eksistensialitet, tanker, følelser og kropp fungerer sammen.

Coaching handler mest av alt om å frigjøre og utvikle enkeltmenneskets potensiale. Det bygger på et samarbeid mellom klient og coach, hvor klienten selv sitter med svarene (et sted der inne) og coachen bruker sine verktøy og metoder for å sortere, “rydde opp”, “hente deg frem, ” pinpointe” styrker og feller du går i, avdekke nye muligheter og fremme personlig utvikling.

Liv har studert og praktisert  personlig utvikling/coaching og kommunikasjon i nærmere 20 år. Hun er NLP coach og har i tillegg flere års coach-trening med Ruth Ann Pippenger/Blue Dakini school, og fra en 6-årig utdanning i Kinesiologi hvor coaching var selve grunnpilaren. Hun har også høyere utdannelse i Kommunikasjon fra NMH/BI, Oslo.

Referanse

En helt unik type coaching som må oppleves. Liv møter mennesker akkurat der de er, og både ser og løsner opp i kjernen til problemene slik at man kan vokse på helt unike måter. Jeg har blitt mye bedre kjent med meg selv og andre, opplevd stor profesjonell vekst, og føler en tilhørighet og ro som jeg ikke visste om. Anbefales på det sterkeste til alle som er interessert i personlig, karriéremessig eller spirituell vekst, uavhengig bakgrunn. En time hos Liv er som en innvendig spabehandling, og i dagens prestasjonssamfunn er dette noe av det mest verdifulle som finnes. Kvinne

Sivilingeniør og utvikler

Ta kontakt i dag!

Samtykke