Referanser

Positiv samhandling, gode rutiner og hver enkelt medarbeiders personlige ansvar for sin egen rolle er suksesfaktorer på enhver arbeidsplass. I de tilfeller der økende oppdragsmengde forårsaker slitasje og stressrelaterte reaksjoner på ansatte vil det medføre utfordringer som tar fokus vekk fra viktige oppgaver.

Liv Wassum viste en meget sterk analystisk evne og bistod oss med solid kunnskap. Med enkle teknikker og gjennom ny konkret kunnskap vi ble tilført har vi igjen fått en meget bra arbeidshverdag der vi trekker enda bedre i samme retning.

Fokus på hver enkelt medarbeiders ansvar og plikt for å ta grep om egen rolle i gruppen stod sentralt, og hennes faglig sterke budskap korrigerte både holdninger og humør hos samtlige. Effekten av samtalene hun gjennomførte med ansatte samt dagskurs Wassum avholdt for oss har økt vår produktivitet vesentlig. Skuldrene til hver enkelt medarbeider er tilbake på et sunt nivå, utsagn og råd fra henne har satt preg på vår hverdag.

Jeg vil på det sterkeste anbefale å benytte de tjenester Liv Wassum tilbyr for å få positivt påfyll og for å skape en ny giv på arbeidsplassen. Tor S. Jacobsen

Daglig leder, Hansgrohe AS

Et kurs som fenget hele personalgruppa fra start til slutt. Kursholder formidlet på en interessant og rolig måte. Dette var en viktig investering for oss som arbeidsplass. Vi fikk ulike verktøy vi kunne bruke i våre egne liv for å takle ulike former for stressituasjoner vi alle kommer opp i. 
Tusen takk!
Anne-Gro Gundersen

Styrer, Barnas-Barnehage AS

Rolig, behagelig og imøtekommende personlighet som gikk ut og inn av manus uten noe som helst problem. Fikk engasjert alle og traff alle på en vidunderlig måte

Må oppleves!!!!  Ei dame som vet hva hun snakker om. Sissel Arset

Leder, Ålesund styrernettverk

Etter vurdering av flere tilbydere falt valget på Liv Wassum som kursholder i kommunikasjon. Liv presenterte teorien på en behagelig og forståelig måte, samtidig som hun hadde en tilnærming som gjorde det mulig å relatere teorien til oss selv og hverdagen vår. Hun ga oss verktøy som kan brukes uansett hvem vi kommuniserer med. Liv leverte et kurs tilpasset våre behov. Hun anbefales.
Elin Dolmseth

Longyearbyen lokalstyre

Deilig, spennende, morsomt, hyggelig, avslappende, seriøst, lærerikt og bevegende. Berit Rustand

Fantastic combination of the 2 of you. It truly is a journey. Thank you from the heart! K. N.

Etter flere år med selvutvikling har kursene til Liv vært blant de som har gitt meg mest praktisk verktøy og viktige a-ha opplevelser både mentalt og følelsesmessig. Liv er en rolig, behagelig og veldig kunnskapsrik kursholder.

Det er imponerende hvordan hun går rett til kjernen og på en direkte måte hjelper deg til å styrke den du er fra opprinnelsen og endre uhensiktsmessige mønstre til det du ønsker å oppnå i livet. Dette gjelder både i jobb og innenfor personlige områder i ditt liv. Kvinne

Seniorrådgiver

I worked with Liv a year ago. It was supposed to be a short assignment but once you start and get to know her – it is never enough!

Even though we don’t work together right now, I keep a very close contact with her. Liv´s opinion is very important to me as she is very thoughtful, always considering the big picture as well as my personality and what would be best for me.

As we started to work I was skeptical in the beginning, we are always resistant to change, but Liv has a magical way of approaching every person. 

If I had to describe Liv in shortly – she is the one who definitely sees something that is unseen, her coaching skills are amazing and if you trust her she will get you where you are going.

I would love to work with her over and over again. I wish her company a huge success, everybody deserves to experience this. Natia Veru

Vice president, Kudos Classroom at Kudos & Co Inc., Silicon Valley, USA

I mitt arbeid med lederutvikling er jeg opptatt av å forstå endringsprosesser.  Hva hemmer og hva fremmer transformasjon av selvinnsikt og nye handlinger?  Hvordan bistå med endringer når selvbegrensninger stikker kjepper i hjulene?

Jeg er hver dag på leting etter ny kunnskap som virker aktivt i arbeidet med å flytte egne grenser, utforske ny kunnskap og muligheter for nye handlinger.

Liv Wassum er en kunnskapsrik og kompetent terapeut som åpner dører for meg til en større erkjennelse av meg selv. Hun behersker innsikt og ferdigheter i perspektivrike utviklingsmetoder jeg søker å integrere i mitt profesjonelle virke.

Jeg vil gjerne gi Liv mine beste befalninger. Jon Frang Mostad

Seniorpartner, Narum Gruppen AS

Jeg får bestandig mye ut av å treffe Liv, så det er god valuta for pengene. Det er mange grunner til det, hun har en godt trent intuisjon, jobber strukturert, er likevel åpen, og det viktigste er at hun klarer å møte meg der jeg er og gå sammen en liten bit. Det er den store hemmeligheten som få behersker. Knut NN

Managing director

Liv har vist meg hvor mange muligheter som finnes i ett menneskeliv. Hun har hjulpet meg til å gjennomføre gode endringer for meg selv. Disse endringene har gitt meg nye måter å tenke på, og de har utvilsomt gitt meg et bedre og rikere liv. Liv har rett og slett gjort meg bedre rustet til å være meg selv.

Fordi Liv som coach har så mange strenger å spille på, møter hun mennekser på ulike måter med ulike metoder, og jeg opplever at hun er særlig god til å se hvor i livet vi mennesker er. Hilde NN

Vi ville ha et litt annerledes foredrag om kommunikasjon og samarbeid på arbeidsplassen til vår fagdag – og det fikk vi! 
Innlegget ble diskutert mye i etterkant, og vil bli husket lenge. Mange gjorde seg nyttinge refleksjoner som de tar med seg videre – både på jobb og i det private.
A. Rognmo

Fylkesmann, Finnmark

En helt unik type coaching som må oppleves. Liv møter mennesker akkurat der de er, og både ser og løsner opp i kjernen til problemene slik at man kan vokse på helt unike måter. Jeg har blitt mye bedre kjent med meg selv og andre, opplevd stor profesjonell vekst, og føler en tilhørighet og ro som jeg ikke visste om. Anbefales på det sterkeste til alle som er interessert i personlig, karriéremessig eller spirituell vekst, uavhengig bakgrunn. En time hos Liv er som en innvendig spabehandling, og i dagens prestasjonssamfunn er dette noe av det mest verdifulle som finnes. Kvinne

Sivilingeniør og utvikler

Eg fekk livsgisten tilbake og har aldri hatt så mykje overskudd etter å ha vore hjå Liv

Det eg kan sei etter å ha vore med ei stund, og ikkje minst kursene eg har vore med på, har nok forandra meg som person. Eg var ein person som gjorde mykje og handla ut frå kva eg trudde andre forventa av meg. Utad framstod eg som svært lykkeleg og fornuftig, men eg var ikkje 100% lykkeleg fordi eg hadde ein konstant samvittighet som tynga meg. Etter å ha vore med har eg åpna meg meir og set meir pris på ting og tør meir å sei ifrå korleis EG vil ha det og kva eg føler og tør å tenkje (utanfor boksen) som gjer at eg blir meir tilfreds med meg sjølv, tryggare på meg sjølv. Eg veit meir om kva som gjer meg glad og korleis eg kan gjere ting som gjer meg glad og nyte livet meir. Tenkje meir brett og fokusere på dei positive verdiane. Per

Diverse omtaler, artikler, intervjuer i Tv, radio, aviser, magasiner

 • Nettprat i Aftenposten 4. okt 2004 – svarte på spørsmål om stressmestring, på direkten.
 • Shape-Up , august 2005, intervjuet om simple living – ”Slik lever du enklere”.
 • KK, nr 50 2005, intervjuet om stress – ”Nyt jula”.
 • Bedre Helse, 2005, intervjuet om polaritetsterapi – ”Frisk på en ny måte”.
 • Radioprogrammet Kulørt med Trine Grung, 8. jan 2006, intervjuet om detox og stress.
 • Helsemagasinet Nrk Puls, nr 4/2006, intervjuet om stress – ”Stress ned”.
 • Kanal 24, radio, 30. sept 2006, intervjuet om stress.
 • Rogaland Avis, 10.des 2006, intervjuet om stress – ”Stresset av jul”.
 • Mascara, nov 2006, intervjuet om stress – ”Ta innersvingen på førjulsstresset”.
 • Shape-Up, nov/des 2007, intervjuet om plussfølelser, mental og sjelelig ”detox” – ”Ta en energidusj”.
 • Østlandets Blad, januar 2008, intervjuet om coaching – ”Kø hos coachen for å mestre stress”.
 • Østlandets Blad, Tema, 31.jan.2013, dobbelside med tema “På rett kurs”.

Diverse referanser ang coahing, kurs, terapi, konsultasjon

 • Telenor; kurs i Mindfulness
 • Stavanger Universitetssykehus; kurs i Kommunikasjon
 • Aftenposten; coaching og spalte på nettside
 • Klikk.no, fast spalte
 • Woman24.no, fast spalte
 • Innovasjon Norge; coaching
 • HS Media; coaching og kurs
 • NAV NDU IKT Drift; kurs i stressmestring
 • Bedre Resultater AS; coaching og div kurs
 • Crispin Gurholt, kunstner; coaching
 • Kjells Markiser AS; coaching
 • Autosalg AS; coaching og div kurs
 • Tore Kval, Institutt for systemoppstilling

Ta kontakt i dag!

Samtykke