Liv Wassum

Terapeut, coach, mentor, kurs- og foredragsholder

Mer enn 25 års allsidig erfaring som terapeut, coach, mentor mm.
Fordi det er resultatet som teller, benyttes perspektivrike metoder fra både tradisjonelle og utradisjonelle retninger innen helse, vekst og utvikling.

Liv Wassum

For å tilby et best mulig konsept benytter jeg det beste fra både tradisjonelle og utradisjonelle retninger innenfor helse, vekst og utvikling. Fordi det er resultatet som teller!

Siden 1994 har jeg holdt kurs, grupper, foredrag og retreats, og hatt egen praksis som terapeut, coach og mentor.
På bedriftssiden har jeg også hatt en rekke oppdrag innen organisasjonsutvikling, organizational behavior, samspill, kommunikasjon og systemkonstellasjoner i hele landet pluss Silicon Valley, California.

Ellers
Jeg har skrevet endel artikler og tekster om emner som opptar meg, og har tidligere svart på spørsmål ang coaching, selvutvikling og komplementær medisin for Woman24 og Klikk.no. Var også tiknyttet Aftenpostens livsstilspanel som stressmestringsekspert i en årrekke.
Har allsidig erfaring fra media; som nettprat om stressmestring, og vært intervjuet i aviser, magasiner, TV og radio.

Var tidligere innehaver av Karl Johan Klinikken i Oslo, og deretter Livshuset.

Jeg er også billedkunstner – se www.livart.dinstudio.no.

Utdanning

Kommunikasjon og PR

Har høyere utdanning i kommunikasjon og PR fra NMH / BI. Jobbet flere år med PR og events.

Hypnoseterapeut og NLP

Er hypnoseterapeut og NLP practioner fra Praesto Training AB i Stockholm. 

Systemoppstilling

Har gjennom en årrekke studert systemoppstilling, også kalt familiekonstellasjon, grunnlagt av tyske Bert Hellinger. Har deltatt på opplæring hos Bert Hellinger, Franz Ruppert og Tore Kval.

Kinesiolog

Som kinesiolog er jeg utdannet innen flere retninger; Touch for Health og Professional Kinesiology Practice fra International Kinesiology college, Zürich, Blue Print fra A.K.C. Educating Alternatives, Australia og Pedagogisk kinesiologi fra Three-in-One-Concepts/One Brain, USA. Disse retninger innen kinesiologien har spesialisert seg på henholdsvis et fysisk, mentalt, helhetlig/holistisk og emosjonelt perspektiv.

Coaching, personlig utvikling og kommunikasjon

Har gått diverse kurs pluss Blue Dakini School, v/Ruth Ann Pippenger (basert på Virginia Satirs arbeid); coaching, personlig utvikling og kommunikasjon.

Polaritetsterapeut

Polaritetsterapeut ved Norsk institutt for polaritetsterapi. Dette er en helhetlig behandlingsform som baseres på vestlig legevitenskap, kiropraktikk, osteoptati og østlige helbredsteknikker. Terapiformen består av bevisstgjøring, kroppsbehandling/massasje, kosthold og øvelser. 

Energiarbeid og bevissthetstrening

Fordi alt består av energi, som er selve essensen av alt som lever, har jeg også studert energiarbeid og bevissthetstrening hos noen av verdens dyktigste på feltet: bl a Boris Aranovich fra Russland, søramerikansk energiarbeid og bevissthetstrening hos Juan Nunez del Prado fra Peru, samisk sjamanisme hos noaide Eirik Myrhaug og medisinhjulet hos britiske Leo Rutherford, pluss fullført 4 år ved tidligere Norsk Akademi for Superbevissthet. Har totalt gått 7 år i lære i sjamanisme. Godkjent healer i Det norske healerforbund.

Ta kontakt i dag!

Samtykke