Retreats

 

 

SPIRITUELT TRANSFORMASJONSRETREAT I VALLDAL 26.09.-01.10.2017, klikk HER

 

 

En retreat handler om å legge bak seg daglig stress, tanker og problemer ved å innta nuet og eget kraftsenter - i stillhet, nærvær og kontakt med den sanne væren, deg selv!

Retreats har således en egen alkymi hvor man søker ren essens og alle tings kraftfelt, og lar uvesentligheter slippe taket, slik kolibrien søker sin nektar.

Målet er å få til en reset / mental detox, som bringer deg i dypere kontakt med din natur og ditt vesen, din sjel, ditt potensial, og selve livsgnisten.

På en retreat er vi sammen i stillhet, og andre ganger i samtaler med veileder. Vi oppsøker naturen rundt oss og i oss, og opplever hvilket speil naturen er på oss selv. I naturen kan du bare være!
Vi gjør også avspenning og ulike former for meditasjon og oppmerksomhetstrening / mindfulness.

Det kan også legges inn aktiviteter og overraskelser som bidrar til "let go" og således åpne opp for mestring og dypere i lag i deg selv.

En retreat gir deg en ny start og gjør deg til et helere menneske.

Retreats arrangeres i alle deler av landet - og utlandet - og med forskjellig varighet.

1-dags retreats utendørs er også populært - enten for deg alene, med en gruppe eller med kolleger.

 

Retreat Retreats fungerer som en nullstillingREFERANSER fra "Energy Spa - mindfulness, sound, meditation" i samarbeid med musiker og komponist Tal Coleman:


"Fantastisk kombinasjon. Veldig merkbar forandring."

Fantastic combination of the 2 of you. It truly is a journey. Thank you from the heart."

"Deilig, spennende, morsomt, hyggelig, avslappende, seriøst, lærerikt og bevegende."  Berit Rustand.Ta kontakt for Retreats her!

 

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.